El Club Tennis Lloret et dóna la benvinguda, gràcies per visitar-nos....

NORMES RANKING

28/10/09

Per participar al ranking s’ha de abonar un depòsit de 50 €, del qual serà retornat 45€ als socis del club i 40€ als no socis, al finalitzar la temporada (juny inclòs), sempre i quan s’hagin respectat les normes. El ranking estarà format per grups de quatre o cinc jugadors.. Cada mes es tornarà a refer el ranking, els dos primers classificats pujaran al grup superior i els dos darrers classificats baixaran al grup inferior, en el cas de grups de 5 el tercer classificat es manté al grup. En cas d’empat a punts es tendrà en compte el partit que enfrentà a aquets. Si existeixen triples empats, es recurrirà en primer lloc al número de partits jugats, després al número de sets guanyats entre ells i, en defecte, a la diferència entre jocs guanyats i perduts. El guanyador de cada partit sumarà dos punts, el perdedor dels partits jugats un i els responsables dels partits no jugats cap.

Els partits es jugaran al millor de tres sets. Els dos primers sets, en cas d’empat a 6 jocs es desempatarà amb un “tie break” i en el tercer set en cas d’arribar a 6 jocs iguals s’ha de desempatar per dos jocs de diferència. Els resultats dels partits han d’esser notificats pel guanyador abans del darrer dia de cada mes als organitzadors, en cas que no es notifiqui el resultat, el partit es dona per no jugat amb 0 punts pels dos jugadors i la corresponent multa.

Els partits no venen fixats amb data ni hora per la comoditat dels jugadors, Els jugadors es posaràn d’acord per jugar la partida i el jugador local (l’apuntat en primer lloc) es posarà en contacte amb el seu rival i s’encarregarà de reservar la pista. Es pot jugar a qualsevol pista de qualsevol poble, a Lloret s’ha habilitat una pista a la que es podràn jugar les partides de dilluns a dimecres gratuïtament amb previ avis a l’organització. S’ha de jugar les tres o quatre partides abans d’acabar el mes. Si un jugador està lesionat o no pot jugar la partida, ha d’avisar al seu rival i a l’organització, perquè no sigui multat.

El ranking està obert a noves incorporacions, els interessats en afegir-se al ranking i jugar les partides corresponents ho poden fer posant-se en contacte amb l’organització, aquets a principi de mes seran incluïts al ranking en el darrer grup.

Partits no jugats ( n.j. ). Aquells en els que un dels jugadors es veu impossibilitat per jugar la partida. El jugador responsable de que no s’hagi jugat la partida, se li donarà com a perduda, corresponent-li zero punts mentres que al seu rival (si ho comunica a l’organització de que no ha estat avisat) se li concedirà dos punts, al considerar-se’l guanyador. El responsable de la partida es el qui apareix primer en l’ordre de joc.
Tots els qui no juguin les partides dintre del mes que pertoca tendran una multa de 5 € si la causa no es justificada i demostrable! Si un jugador no ha jugat cap partida durant dos mesos, el depòsit no se li serà retornat i serà expulsat del ranking.
Partits no presentats ( n.p. ). Aquells en els que un dels jugadors no se presenta a l’hora del partit reservada. Se li donarà per perdut el partit per un sis zero ( un sol set ), no sumant cap punt el jugador que no s’ha presentat mes la corresponent multa de 5 €. Es concediran 15 minuts de cortesia, abans de donar per no presentat un partit.
Cancelació en 24 hores. Si la partida ja està acordada i reservada, la partida s’haurà de tornar acordar i reservar pel jugador responsable de la cancelació.
Si la partida no es pot jugar dins el mes corresponent, el responsable de la cancelació se li donarà per perdut el partit per un sis zero, no sumant cap punt.
Totes les noves que s’orgeixin s’han de comunicar a l’organització per tal que aquesta prengui una decisió. Qualsevol conflicte sorgit serà resolt per l’organització i aquesta decisió serà inapel•lable.

ESTAR APUNTAT AL RANKING SUPOSA ESTAR D’ACORD AMB LES NORMES I AMB LES DECISIONS DE L’ORGANITZACIÓ.

Club Tennis Lloret. 1/11/2009

0 Comments: